"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Запалюємо новорічні вогні

          День Святого Миколая Чудотворця –  свято, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, яке прикрашає наші обличчя щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього.

         19 грудня 2018 року в центрі села біля сільського будинку культури відбулося урочисте відкриття новорічної  ялинки.  На свято були запрошені учні 1-4 класів КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.», а  також вихованці ДНЗ «Казка».

         З привітальним словом до учнів, вчителів та вихователів звернулися  начальник  відділу освіти, культури і медицини Московка О.А та настоятель Свято-Вознесенського храму отець Іоанн. Вони побажали, щоб це свято наповнило кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, а дитячі обличчя прикрашали щирі посмішки.

         Незважаючи на холодну погоду, новорічного настрою додавали хороводи і новорічні пісні. Та дорослі теж не могли встояти, а радо водили хороводи під такі знайомі з дитинства пісні. Найбільше запалюванню гірлянди на головній сільській святковій ялиночці раділи наймолодші.

         Хай доброта і чуйність Святого Миколая будуть притаманні кожному з нас. Творімо чудеса для інших і чудо неодмінно відбудеться з нами. Надії усім, віри у себе та у людей. І приємних несподіванок у день чудотворення.

         Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Запалюємо новорічні вогні (2018 рік).