"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

ЮІР-2010

З метою попередження порушень Правил дорожнього руху дітьми 31.01.10 було проведено на базі Оріхівської гімназії «Сузір’я» XXXІV Всеукраїнський огляд роботи загонів юних інспекторів руху «ЮІР-2010». Команду нашої школи представляли такі учні: Сергач Єгор, Фанагей Олександр, Бойко Олександр, Васильченко Анна, Заєць Альона, Палій Владлена, Остряниця Оксана, Сідєльнікова Аліна, Черевко Анатолій, Доценко Дмитро.

Учні змагалися в таких конкурсах: «Знання правил дорожнього руху», де кожен член загону відповідав на 20 запитань з правил дорожнього руху, «Юний пропагандист», в якому команда готувала стенд-газету та виступ агітбригади, «Юний регулювальник», де один учасник загону демонстрував жести регулювальника, а інші здійснювали перехід перехрестя, дотримуючись вимог регулювальника, «Медична допомога», де члени загону відповідали на 5 питань та показували свої практичні навички та «Велоестафета».

Загін ЮІР посів ІІ м. серед команд Оріхівського району, а в номінації «Велоестафета» команда була нагороджена грамотою за І м., за "Знання правил дорожнього руху" та в конкурсі «Юний пропагандист» команда нагороджена грамотами за ІІ м.

Приємно було подивитися та дечому повчитися у інших команд та себе показати.