"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Випускні іспити в музичній школі

     Музика має чудову властивість зробити наше життя кращим, чистішим, духовно багатшим. Напевно, тому з кожним роком все більше дітей, маючи тонку душу і дар від природи, захоплюються музичним мистецтвом.

     У вільний від уроків час додатково отримують початкові музичні знання і навички, розвивають свої творчі здібності більше 20 учнів нашої школи, які стали вихованцями філії Оріхівської районної дитячої музичної школи ім. Марії Сокіл. Юні музиканти завжди беруть активну участь у заходах школи, готують різні виступи. Талановиті, цілеспрямовані та самодостатні – цими словами, без сумніву, можна охарактеризувати кожного учня, котрий пов'язує своє життя із осередком краси і творчості в нашому селі – Дитячою музичною школою.

     14 травня для 7 учнів прийшла пора на підведення підсумків і здачу іспитів по закінченню навчання в музичній школі за фахом фортепіано. Екзаменаційна комісія у складі: Лариси Борисівни Палій, Алли Павлівни Ібраімовой, Світлани Миколаївни Пінчук, Ольги Дмитрівни Собко приймали іспит з слухового аналізу, музичного диктанту, сольфеджо, музичної літератури та академічного концерту з гри на фортепіано.

     Звичайно, всі учні старанно готувалися і складали іспити на відмінно. Та найяскравіші враження у випускників залишили концерти, конкурси і заходи, в підготовці до яких всі учасники відчували смак спільної творчості, оволодіння початковими вміннями колегіальності і дружби.

     Бажаємо юним музикантам широкої життєвої дороги й цікавих зустрічей. Нехай захоплення музикою стане у нагоді і приносить радість та задоволення!

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Випускні іспити в музичній школі (2019 рік).