"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням-одинадцятикласникам

     23 липня 2020 року  настала мить прощання зі школою для учнів 11 класу. Шість одинадцятикласників  отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.     Кожен випуск учнів залишає  слід в історії школи. Цьогорічні випускники будуть не тільки в нашій пам’яті, а й історії України. Ситуація, яка склалася в країні у зв’язку з загальнонаціональним карантином, внесла багато корективів  в наші життєві плани, а особливо  в плани тих, хто стоїть на порозі дорослого  життя. Таких швидкоплинних змін під час закінчення навчання в школі ще не зазнавав ніхто. Але свято вручення «Атестатів зрілості» все ж таки відбулося. З привітальним словом звернувся до випускників директор школи Гамов Олександр Григорович і побажав, щоб дорога у самостійне життя була вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

     Неабияке враження справила на своїх вихованців зворушливим і щирим виступом класний керівник 11 класу Васильченко Лілія Іванівна. Вона побажала, щоб їхнє майбутнє було таким же яскравим, кольоровим, легким, наповненим позитивом і оптимізмом, як повітряні кулі, що тримала вона у руках. Лілія Іванівна всі ці 7 років була для своїх учнів і другом, і наставником, і вчителем. В черговий раз наголосила, що якщо комусь з них знадобиться порада або допомога, то вони можуть на неї розраховувати.

     Традиційно, на добру згадку про школу, кожному випускнику вручили пам’ятний сувенір з  квіткою груші - дерева-символа школи.

      Дорогі випускники! Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його. Удачі і успіхів вам нехай на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.  

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням-одинадцятикласникам (2020 рік).

     Додаткові відео можна переглянути за посиланями Слово класного керівника випускникам та Відеоролик випускників.