"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вручення свідоцтв про базову середню освіту учням -дев’ятикласникам

         Минають літа,вишневим та каштановим цвітом осипаються весни. Ось і продзвенів останній дзвінок, дев’ятикласники склали іспити. Дзвоник, який для більшості дзвенів в останнє, каже про те,що позаду залишаються чудові 9 років навчання.

         Так 12 червня 2019 року 19 учнів  9 класу  отримали  свідоцтва про базову середню освіту. Директор школи Гамов Олександр Григорович  перед врученням свідоцтв  підсумував здобутки дев’ятикласників, звернув увагу на те, що цей клас мав багато спортивних здобутків, перемог в олімпіадах, мав творчі здібності.

         Із теплими словами до випускників звернулась перша вчителька Величко Ірина Миколаївна. Вона нагадала, якими маленькими першого вересня з’явилися учні до школи, як прививала любов до мистецтва, і саме з теперішніми дев’ятикласниками у початкових класах створили дитячий ляльковий театр «Колосок».

          Класний керівник Іщенко Ольга Миколаївна пригадала допитливих, цікавих, розгублених п’ятикласників-первістків, яких вона так довго чекала. За ці п’ять років друга мама прагнула виховувати їх на одвічних цінностях: доброті, любові, совісті, честі.

          Ольга Миколаївна побажала випускникам, щоб їхні серця не знали спокою, закликала посадити на своєму шляху квіти гарячої любові до життя, до батьків, до родини, до людей,  до Батьківщини. Хай малиновий передзвін прожитих у школі літ звучить не лише у пам’яті,а й у серцях все життя! В добру путь!

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Вручення свідоцтв про базову середню освіту учням -дев’ятикласникам (2019 рік).