"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вітаємо з Днем працівників освіти

     Шановні освітяни Запорізького краю!

     Маю за честь привітати вас із професійним святом і вшанувати ваш талант у справі виховання підростаючого покоління!

     Саме освітяни сьогодні виховують майбутнє нашого краю та України. Педагоги не лише надають дітям знання, але й вчать найкращим якостям – добру, людяності, відповідальності, патріотизму, вміння любити і захищати нашу Батьківщину.

     У сучасну освіту не приходять байдужі люди, адже вам ввіряють найбільшу цінність кожної родини – дітей, які тільки починають жити і відкривати цей неосяжний та прекрасний світ. Дуже важливо, щоби провідниками до нових відкриттів були мудрі, досвідчені, професійні педагоги. Ми пишаємося тим, що в освітніх закладах Запорізької області працюють саме такі – найкращі та найталановитіші – майстри своєї справи!

     Доземно вклоняємося вам, дорогі наші педагоги і ветерани освітньої галузі, за вашу життєву мудрість, за невтомне прагнення навчити і виховати гідних громадян Української держави. Дякуємо за те, що в кожному серці ваших вихованців назавжди залишається частина вашого невтомного гарячого серця і вчительської любові!

     Висловлюю щиру вдячність усім викладачам, учителям, вихователям за самовіддану працю, високий професіоналізм та тепло, яке ви даруєте дітям!

     Бажаю міцного здоров’я і життєвих сил, натхнення і творчості, щастя і удачі, миру, добра і злагоди вам та вашим родинам!

     З повагою, директор Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Озерова Т.Я..