"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вітання з нагоди Нового року

Уважаемые педагоги, учащиеся, родители Малотокмачанской ООШ І-ІІІст., сердечно поздравляю Вас с Новым 2015 годом и Рождеством Христовым! Благодарю за оказанное мне доверие, за активную поддержку моих начинаний во благо нашего родного округа. Все, чего мы добились в уходящем 2014 году – это результат нашего упорного совместного труда. Уверен в том, что в новом 2015 году наше сотрудничество будет не менее плодотворным и мы реализуем все намеченные планы. Пусть 2015 год станет для Вас годом успешной работы , удачной карьеры, годом достатка и благополучия. Пусть волшебная новогодняя ночь подарит вам исполненее всех желаний  и твердую веру в то, что всё у нас будет хорошо. Желаю Вам и дорогим для Вас людям  отличного новогоднего настроения, счастья, мира и добра! Божих благословений Вам  и Вашим близким!

Владимир Бандуров, народный депутат Украины

Шановний колектив педагогів та учнів Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Щиросердечно вітаю Вас з наступаючим Новим роком та світлим святом Різдва Христового! Рік, що минає, приніс кожному з нас чимало приємних миттєвостей і незабутніх вражень. Хай у наступному році їх буде набагато більше. Від душі бажаю, щоб наступний рік приніс із собою у подарунок Вам і Вашим сім’ям тепло, спокій і любов. Щоб у Ваших душах ніколи не згасав вогонь надії, любові і добра! Нехай завжди дорогу у майбуття Вам осяює яскрава Різдвяна Зірка! У добру путь – у Новий рік!

Марич Г.В., депутат  обласної ради, директор ТОВ  «Агротех»

     Напередодні Нового року на адресу школи надійшли привітання  від Оріхівської районної ради, відділу освіти Оріхівської РДА, ОВК-88, ТОВ "Мала Токмачка", Малотокмачанської сільської ради.