"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Відвідування Славутич Арени

       7 вересня 2018 року, 26 представників школи, активних учасників шкільних і районних спортивних змагань, було запрошено на кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2019, де зустрілись збірні молодіжні команди України і Латвії.

     Українці впевнено провели перший тайм, мали велику ігрову перевагу і реалізували її в рахунок 2:0 н. Втім, після перерви картина гри різко змінилась. Протягом трьох хвилин гості зуміли зрівняти рахунок. Та вже на 65-й хвилині гравець української команди знову вивів українців вперед забивши останній переможний гол. Гра завершилася з рахунком 3:2.

     Від переглянутого футбольного матчу молодіжних команд  в учнів школи залишилось безліч яскравих та незабутніх емоцій, на які вплинули: атмосфера стадіону, виконання гімну України, величезні трибуни з глядачами, масштаби футбольного поля, гомінкі заклики вболівальників до перемоги, напружені моменти гольових ситуацій. На самій арені було дуже затишно та дружньо.  Учні школи вболівала за збірну України, адже це дуже сильна команда. Не дивлячись на пізню годину, кожен був заряджений позитивом.

      Матч відбувся на стадіоні «Славутич Арена» у місті Запоріжжі. Можливість відвідати матч надана обласною організацією «Спорт для всіх», при підтримці сільського голови Малахатка А.М.

      Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Відвідування Славутич Арени (2018 рік).