"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Відвідування славетної Хортиці та Ботанічного саду

      31 травня відбулась поїздка учнів 4 класу до міста Запоріжжя. Ми довго і з нетерпінням чекали цього дня. На уроках історії рідного краю ми дізналися багато про життя і побут  запорізьких козаків, тому мріяли побувати на Запорізькій Січі.

         Ось і настав цей день. Вирушили у гарному настрої! Скільки прекрасних вражень отримали. Ми побачили справжніх козаків. Вони нам показали цікаву виставу з різними видами зброї, вміння нею володіти. А як гарно вони вміють скакати на коні. Потім учні мали змогу самостійно верхи покататись на коні, постріляти з лука та з арбалета, кували монети на удачу.

         Подорож продовжилась берегом Дніпра нас вразила ця могутня річка. Наступною зупинкою нашої подорожі був «Макдональдс» де ми смачно підкріпились і вирушили далі до ботанічного саду - прекрасного, затишного куточку серед великого міста. Ми познайомились з різними видами рослин. А як гарно цвіли троянди! Запах був неймовірний. Це нагадало нам розарій нашої рідної школи. Учні зраділи побачивши маленьку черепашку. Вона грілась на сонечку.

          На згадку про екскурсію до ботанічного саду діти купили кімнатні квіти. Ми повернулись додому з багатьма неймовірними і приємними враженями. Будемо чекати майбутніх цікавих подорожей.

         Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі Відвідування славетної Хортиці та Ботанічного саду (2018 рік).