"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вечір зустрічі випускників

     Чим далі від нас шкільні роки , тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція, щороку збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. 

     За далекими порогами юності залишилася рідна школа. Та світліше стає серед цього невпинного бігу робочих буднів, серед невідкладних справ, коли знаєш, що у рідному селі, серед помужнілих роками ровесників, малиново зоріють неповторні юнацькі спомини і ясніють вікна рідної школи, які звуть лебединою піснею далекого шкільного дзвоника.

      Життя наче потяг, зупинка під назвою  "Школа”.  А далі  - у кожного свій маршрут, свої життєві далі і зупинки, свої пасажири, свої болі й тривоги,  радощі  й успіхи,  та в усіх випускників школи  була спільна зупинка.  І хоч немає станції, де приймають у минуле поїзди, та на зупинці під назвою  «Школа» завжди їм  раді.

      У нашій школі 2 лютого було по особливому урочисто, світло і затишно. І не спроста, адже в першу суботу лютого ми завжди традиційно вітаємо випускників школи на вечорі зустрічі випускників.

       І хоч давно відлунав  той останній прощальний дзвінок, та з найдальших доріг повернулися в рідну школу випускники 2018,2014,2009,2004,1999,1994,1989,1984,1979 років випуску. Як добре, що зійшлися всі і звідусіль.

       У вестибюлі школи радо зустрічали колишніх школярів вчителі та учні-старшокласники, кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні, а у живій розмові з класними керівниками, вчителями  уявно пережив ще раз найяскравіші моменти шкільного життя. Під час урочистої частини лунали прекрасні  пісні, були поставлені цікаві театралізовані сценки, чарівні хореографічні постановки, а також звучала інструментальна музика.

       Особливо тривожним, сумним був епізод вшанування пам’яті вчителів, учнів школи котрих немає в живих.

       Шановні випускники, не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі.

       Виносимо подяку всім вчителям, учням та їх батькам за участь у підготовці і проведені вечора зустрічі.

       Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Вечір зустрічі випускників (2019 рік).

       Переглянути відеосюжети можна за посиланнями Привітання для випускників від першокласників та День вечора зустрічі випускників.