"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Участь у патріотичній акції

     Захист  Вітчизни,  незалежності та цілісності країни в майбутньому ляже на плечі молодого підростаючого покоління. Формування любові до Батьківщини є одним з головних завдань школи.  У межах обласного молодіжного освітньо-виховного проекту “Патріотична екскурсія ” учнями нашої школи у грудні 2017 року було здійснено екскурсію до військової частини А1978  55 окремої артилерійської бригади. Учні 8,9 класів (хлопці) відвідали Алею слави, Алею Пам’яті, Музей  Бойової Слави військової частини, де ознайомилися з  історією бригади  від початку її  створення у 1942 році до сьогодення, про участь бійців бригади у АТО на Сході України. На території військової частини хлопців зацікавила  техніка, яка знаходиться на озброєнні 5 дивізіонів. До Пам’ятного знаку , який є уособленням смутку і героїзму народу, було покладено квіти, присутні хвилиною мовчання  вшанували пам’ять загиблих героїв. Учні познайомились і поспілкувались з військовослужбовцями  бригади, людьми для яких Україна - Батьківщина – це не просто слова, кожен з них готовий віддати за неї життя.

     Після екскурсії  учні завітали до військового госпіталю, де було передано ліки на суму 1029,15 грн. для лікування поранених бійців (ліки придбані на кошти отримані на шкільному благодійному продовольчому ярмарку).

     Разом з учнями у патріотичній акції прийняли участь заступник директора школи з виховної роботи Суставова Н.В., викладач курсу «Захист Вітчизни» Борисенко О.Ю. Сприяли у транспортному забезпеченні поїздки сільський голова Малахатка А.М., виконавчий директор ТОВ «Мала Токмачка» Зіненко С.М.

     Цього дня діти були сповнені патріотичними емоціями, але головне - гордістю за людей,  які в тяжкі часи для нашої держави стали на її захист. Пишаємося ними. Слава Україні! Героям Слава!

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі Участь у патріотичній акції (2017 рік).