"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Творчий конкурс талантів «Надія – Молодість - Майбутнє»

     Все у житті починається з малого. З маленького зернятка виростає колосок, з колоска – велика і пухка хлібина, а з маленьких діток виростають талановиті, творчі особистості.

     Всі класи нашої школи – це маленька сім’я, в якій і радощі й невдачі поділяємо навпіл. Цьому сприяють уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.

    Цього року в нашій школі ми знайшли нові таланти, і маленькі зірочки сяяли ніби діаманти. Їх талант - наче сонце горить, їх талант - в небі зіркою  сяє, їх талант – це хвилююча мить, наче квітка цвіте, пелюстки розкриває.

     7 грудня 2018 р.  в актовій залі школи відбувся черговий етап гри-подорожі для молодших школярів під назвою «Надія – Молодість - Майбутнє». У конкурсі взяли участь учні 2-4-х класів, а оцінювало їх досвідчене журі: вчитель музичного мистецтва Супрун А.В., вчитель зарубіжної літератури Васильченко Л.І. та вчитель англійської мови Моруга О.А.

     Дуже приємно, що вражаючими, незабутніми були виступи наших наймолодших друзів-першокласників, які вперше досить впевнено показали свої мистецькі таланти.   

     Класи представляли номери художньої самодіяльності в жанрах вокалу, ораторського мистецтва та хореографії. Всі без винятку цікаво та креативно презентували свої таланти та здібності. Художні номери були оригінальними, артистичними, емоційними, яскравими та з почуттям гумору.

     Членами журі були підведені підсумки і визначені результати: 2-А та 4 - Б класи,  набравши загальну суму балів 88, посіли почесне І місце, учні 3 класу, набравши загальну суму балів 76, зайняли ІІ місце, учні 2-Б та 4-А класу, набравши 53 бали, посіли ІІІ місце.

     Виноситься подяка всім учням, які взяли участь у творчому конкурсі талантів «Надія – Молодість - Майбутнє». Бажаємо всім учасникам творчої наснаги, натхнення та подальших перемог.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Творчий конкурс талантів «Надія – Молодість - Майбутнє» (2018 рік).