"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято працівників сільського господарства

     Сільське господарство в нашому регіоні - це одна з найважливіших галузей економіки.  

   В Україні третя неділя листопада - це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.        

     З нагоди цього дня в актовій залі нашої школи відбулося урочисте вітання працівників та ветеранів  ТОВ «Мала Токмачка». З найкращими побажаннями і словами подяки до присутніх звернувся Зіненко Сергій Миколайович - виконавчий директор товариства, який нагородив передовиків виробництва грамотами та грошовими преміями за плідну працю, перевиконання нормозмін, вагомий внесок  у розвиток аграрної галузі села. Директор школи Гамов Олександр Григорович  під час свого виступу розповів про підтримку підприємств соціальної галузі села, в тому числі й нашому навчальному закладу.   

     Захід продовжився музичними вітаннями від народного колективу «Вечірня зіронька» (керівник Качур О.Д.), маленьких вихованців Дитячого будинку творчості та учасників художньої самодіяльності Оріхівського будинку культури.

     Всі присутні були сповнені почуттям гордості за свою працю, за продовження святої хліборобської справи , яка на малотокмачанській землі передається  з роду до роду.

     Висловлюємо найкращі слова вдячності, щирі вітання керівникам і спеціалістам  агроформувань, механізаторам і тваринникам, фермерам та власникам особистих селянських господарств, пенсіонерам, ветеранам  сільськогосподарського виробництва,  людям, які, не шкодуючи себе, віддали  аграрній сфері кращі роки свого життя.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Свято працівників сільського господарства (2018 рік).