"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято 8 Березня у школі

     Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого  сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки.

     Учні першого класу разом зі своїм вчителем Величко Іриною Миколаївною та вихователем групи продовженого дня Старіченко Юлією Валерівною підготували та провели 6 березня свято для найрідніших їм жінок – мам та бабусь. На святі лунали дзвінкі пісні та запальні танці, вітальні слова від учнів та цікаві конкурси. Першокласники перевтілювались у фотомоделей, акторів, кухарів, стилістів та навіть у стареньких бабусь. Хлопчики у запальному таночку довели всім, що прибирати, прати, готувати їжу також можуть не дивлячись на маленький вік. Родзинкою свята став танок мам зі своїми дітьми, який був наповнений теплом, усмішками, радістю та любов’ю. Діти підготували для своїх рідних вітальні листівки у вигляді кошиків з квітами та подарували наприкінці свята. Свято закінчилось з посмішками на обличчах учнів та їхніх рідних мам та бабусь.

     7 березня у актовій залі школи відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Першими порадували своїми привітаннями молодші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Головними героями свята були: Голохвастов та Проня Прокопівна, Стецько та Галя, запальна Ягуся. Музичні привітання лунали від учнів музичної школи ім.Марії Сокіл філія якої діє на базі нашого навчального закладу під керівництвом Собко Ольги Дмитрівни. Заряд енергії, вогник у очах подарували учні молодших шласів цікавими гумористичними інсценізаціями та піснями. З привітальними словами до присутніх звернувся директор школи Гамов Олександр Григорович та побажав тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття, постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі, успіхів у творчих справах і починаннях!

     Дуже приємно, що в актовій залі були присутні і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та радості за їхні творчі успіхи.

     Гарно прикрашені класні кімнати також створювали святкову атмосферу. Цього ж дня кожен клас майорів різнобарвними прикрасами: квітами, метеликами, листівками з побажаннями. Хлопці, учні школи, не оминули увагою нікого в цей день. Вони вітали дівчаток, вчителів дарували квіти, подарунки, листівки, дарували свою увагу та турботу. 

     Також  від колективу школи було поздоровлено вітальними листівками 30 вчителів-пенсіонерів та направлено листівки-привітання колективам  установ і організацій села.

     Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.

     Тож, милі жінки - колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Возвеличуючи жінку, дівчину –щиро дякуємо вам за доброту вашої душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце. Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки.

      Фоторепортажі можна переглянути за посиланнями Свято 8 Березня у школі (2019 рік), Свято 8 Березня у 1 класі (2019 рік).