"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Школа у «зимовому царстві»

      Ось і настала вона – справжня, іскриста, пухнаста, бадьора зима. Напередодні Різдва Хрестового на вулицях нашого села  усі доріжки засипав пухнастий, білий  сніг. Сховавшись під білу ковдру, природа, немов у казці, занурилася в довгий, глибокий сон.

      У зв'язку з погодними умовами територія КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.», стала непридатною для руху та пересування. Для вирішення цієї проблеми працівники школи  Голубенко А. В. та Лазунко Ю. В. розчистили доріжки, які вели до ганку школи.

      Із прибирання снігу на території школи розпочинався чи не кожен день цього робочого тижня. Проте, самотужки  справитися  із кучугурами снігу було дось складно. Розчистити від снігових заметів дорогу до школи та  її територію також допомогли керівники підприємств та організацій села генеральний директор ТОВ "Мала Токмачка" Курман С.І, виконавчий директор ТОВ "Мала Токмачка" Зіненко С.М. та майстер залізничної колії Ремига В.А., що виділили техніку та паливно-мастильні матеріали.

       Роботи по розчистці території виконав тракторист ТОВ "Мала Токмачка", випускник нашої школи 1994  року Лобода Р.В. 

      Така допомога від  підприємств села надається нашому навчальному закладу  вже не вперше. Виносимо щиру подяку за небайдужість та підтримку!

      Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Школа у «зимовому царстві» (2018 рік).