"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Школа, родина, дитина – успіх!

      27 вересня 2019 року в актовій залі школи відбулися загальношкільні батьківські збори. Перед їх початком  батьки відвідали шкільну виставку «Дари чарівної осені».

      На зборах розглядалися питання: про підготовку школи до нового навчального року та результати ЗНО у 2019 р. (доповідь директора школи Гамова О. Г.); про організацію навчального процесу у 2019-2020 н.р. (доповідь заступника директора школи з НВР Штанько О. В.); про батьківський фонд у 2019-2020 н.р. (доповідь директора школи Гамова О. Г.).

       По першому питанню про  підготовку школи до нового навчального року та результати ЗНО у 2019 р. прослухали інформацію  директора школи Гамова О.Г. Олександр Григорович детально проаналізував результати ЗНО випускників 2019 року та вступ випускників основної і старшої школи до вищих навчальних закладів; презентував капітально відремонтоване освітнє середовище початкової школи, шкільної їдальні та подякував батькам за їх допомогу у підготовці школи до нового навчального року.

       Про організацію навчального процесу у 2019-2020 н.р. доповіла заступник директора школи з НВР Штанько О. В., яка познайомила присутніх зі структурою 2019-2020 н.р., а саме з календарно визначеними термінами початку та кінця семестрів, учнівських канікул, кінця навчального  року. Ольга Володимирівна наголосила на існуючих Державних стандартах початкової освіти, початкової загальної освіти, базової та повної загальної середньої освіти. Також батьки були проінформовані про порядок і проведення ЗНО-2020.

       На зборах обговорено  питання організації харчування дітей, підвозу шкільними автобусами з дому до школи та в зворотному напрямку, безпеки життєдіяльності учнів в позаурочний час.

      Після загальношкільних зборів відбулися покласні батьківські збори.

      Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Школа,  родина,  дитина – успіх! (2019 рік).