"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шкільні змагання з баскетболу

      Баскетбол - це командна гра, у якій спільні дії учасників обумовлені єдиною метою. Це змагання складне, емоційне, включає в себе швидкий біг, стрибки, кидки м’яча, здійснювані в протидії суперників.

      Згідно плану роботи фізкультурного клубу «Гарт», з 24.12.2018 по 2 18.01.2019  року в нашій школі проходили змагання з баскетболу серед дівчат та хлопців 5-11 класів. Змагання проходили по групах класів 5-6 , 7-8 та 9-11 класи.

     За результатами змагань між хлопцями у віковій групі 5-6 класів – І місце посіла команда хлопців фізкультурного колективу 6 класу (Шкарупіло В., Войцеховський К., Оберемок А., Лось Ю.); 7-8 класів – І місце  посіла команда хлопців фізкультурного колективу  8 класу (Жигало І.,Алєксєєв Б., Манжос І.); 9-11 класів – І місце посіла  команда хлопців фізкультурного колективу 11 класу (Воленко С., Білостоцький Я., Житній Д. ).

     За результатами змагань між дівчатами у віковій групі 5-6 класів – І місце  посіла команда дівчат фізкультурного колективу 6 класу (Малахатко О., Надрічна Н., Мосур І., Заяц К.); 7-8 класів – І місце посіла  команда дівчат фізкультурного колективу 8 класу (Баюра А., Заяц А., Васильченко Д., Химич Н., Токарєва А.); 9-11 класів – І місце посіла  команда дівчат фізкультурного колективу  9 класу (Анікєєва В., Гуза Є., Шепель Сковородка К.).

     У всіх команд-учасників було велике бажання – перемогти, тому ігри тривали в напруженій боротьбі, були цікавими та багатими на яскраві  моменти.

     Вітаємо переможців!  Бажаємо успіхів та подальших перемог!

    Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Шкільні змагання з баскетболу (2019 рік).