"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шашковий турнір серед учнів 5-11 класів

     Шашки – інтелектуальний вид спорту, але містить елементи мистецтва. Зовнішня простота в поєднанні з багатством і різноманітністю комбінаційних ідей здатна доставити творче задоволення своїм любителям.

      Шашки – це розумовий спорт, який виховує у граючих волю, витримку, вміння далеко розраховувати, сприяє розвитку і тренуванню пам’яті.

      У період з 27 по 31 лютого 2020 року у школі відбулися змагання з шашок. У турнірі прийняли участь учні 5-11 класів. Для участі у змаганнях подали заявки 16 учнів школи.

     За результатами турніру переможцями стали: Жигало Ігор - I місце ( 9 клас),  Анікєєва Владислава - II місце ( 10  клас), III місце –Васильченко Владислав (11 клас).

     За результатами командної першості серед учнів 5-6 класів І місце посіла команда 5-Б класу (фізорг Голобородько Д., класний керівник Біньковська О.С.), серед учнів 7-8 класів І місце посіла команда 8 класу (фізорг Шкаран Д., класний керівник Рябуха Л.В.), серед учнів 9-11 класів І місце посіла команда 9 класу (фізорг Чучко А., класний керівник Московка С.В.).

     Вітаємо переможців командної та  особистої першості у змаганнях з шашок серед учнів 5-11 класів, бажаємо натхнення, наснаги та подальших перемог.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Шашковий турнір серед учнів 5-11 класів (2020 рік).