"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шановні мешканці Оріхівського району!

   Щиро вітаю Вас з  Днем Знань, святом всіх, хто вчиться, і хто навчає!

  Першовересень – завжди урочистий, хвилюючий день для кожної людини, саме з нього починається  цікавий і. водночас, нелегкий шлях до  нових знань,  до нових звершень. Радісний шкільний дзвоник кличе  за шкільні парти нашу надію, наше майбутнє, нашу юнь.

  Дорогі діти!  Бажаю Вам захоплюючої подорожі Країною Знань. Переконана, ваші здібності та наполегливість у навчанні  стануть запорукою успіхів у дорослому житті.  Добрими справами примножуйте славу вашого родоводу, рідної школи, своєї Батьківщини.

   Шановні вчителі, сьогодні ми складаємо шану і говоримо слова вдячності  всім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній праці.  Минулого навчального року Вам довелося працювати  у складних умовах карантинних обмежень, і Ви забезпечили виконання поставлених завдань. Бажаю, щоб кожен день   був сповнений для Вас радістю, щастям та теплом  подяки від Ваших учнів та їх батьків.

   Шановні батьки, бабусі та дідусі! Разом з Вами радію успіхам Ваших дітей та онуків,  разом з Вами  вірю, що  вони виростуть здоровими і сильними, цілеспрямованими і розумними.  Бажаю  Вам тепла і порозуміння, злагоди і добробуту .

  Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячний і несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

  З повагою

   депутат Обласної ради від Оріхівського району

   Наталія Авраменко