"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Привітання з нагоди Дня вчителя!

    Вже традиційно в першу неділю жовтня ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість і доброту, душевну теплоту і щедрість. День працівників освіти – свято, яке об’єднує усіх: дітей, батьків, вихователів, вчителів, майстрів, викладачів.

     Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Саме педагог своєю повсякденною працею формує людину та суспільство завтрашнього дня.

     Переконана у тому, що Ваш професіоналізм, відданість обраній справі за підтримки районної влади, стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашого району.

     У цей святковий день дякую вам за вашу натхненну, самовіддану і невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

     Низький уклін Вам за вашу непохитну віру у кожного учня, у кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.

     Бажаю Вам, дорогі працівники освіти, відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, любові, оптимізму і  нових педагогічних звершень заради рідного краю.

     З повагою, голова районної ради Дудніченко К. В.