"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Пришкільний табір (Міжнародний день захисту дітей)

     У перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкують Міжнародний день захисту дітей. Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

     Для учнів молодших класів працівниками Малотокмачанського будинку культури (Супрун А.В) та учнів старших класів (Анікєєва В., Анікєєва В., Отрішко А., Надрічна О., Богиня Д., Богиня К., Булавін В., Надрічний М.) школи було організовано свято, яке запям’ятається  дітям надовго.  Учні із задоволенням прийняли участь у конкурсах,  естафетах, музичній розминці, яку підготували учениці 8 класу. У кінці розважальної програми діти мали змогу на асфальті зобразити свої мрії та поділитися ними з іншими.

     Цього ж дня, у районному будинку культури, для вихованців пришкільних таборів відбулось свято присвячене Міжнародному дню захисту дітей, яке підготували викладачі та вихованці Оріхівського будинку дитячої творчості. Більше 50 вихованців нашого пришкільного табору «Сонечко» також відвідали це свято на якому отримали безліч позитивних емоцій. Поїздка учнів до м.Оріхова була організована двома шкільними автобусами.  Діти мали змогу переглянути виступи вихованців Оріхівського будинку дитячої творчості, подивитись на роботи виконані зразковим дитячим колективом театру мод «Клеопатра», із захопленням спостерігали за хореографічними постановками та номерами.

     Неперевершені враження, гарний настрій та позитивні емоції отримали діти  від святкування Міжнародного дня захисту дітей.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Пришкільний табір (Міжнародний день захисту дітей 2017 рік).

     Більше інфорації ви можете отримати за посиланням: Пришкільний табір (Веселощі в Майданчику 2017 рік).