"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Пришкільний табір (Гра-квест «Пошук скарбів»)

     Справжньою родзинкою програми літнього пришкільного табору «Сонечко», стала гра-квест «Пошук скарбів».

     За найкращими законами пригодницького жанру учасники  квесту включились у пошук «Скарбу», розшукуючи на маршруті одну за одною чергові підказки.  А щоб їх розгадати, випробовували власні знання із різних сфер життя. Кожна правильна відповідь наближала пошуковців до омріяної мети. Тож, коли вони самі сумнівались у виборі, звертались за допомогою до своїх вихователів, які ніколи не відмовляли наполегливим хлопчикам і дівчаткам у дружній пораді.

     За веселою рухливою розвагою «Пошук скарбів» приховується комплекс розвиваючих елементів, здатних не лише гарно розважити школярів під час літнього відпочинку, а й надати їм корисні знання та навички.

     Граючись на дитячому майданчику, вихованці отримали повідомлення про те, що до поштового відділення їм надійшов лист із завданням. Діти вирушули на пошук скарбу, до якого їх приведе кодове слово, яке вони складуть з літер, що отримають за виконання завдань на зупинках.

     Цього року учні пройшли такі зупинки: «Збери казку» - учні мали об’єднати всіх героїв казок разом (поштове відділення), «Вгадай мелодію» - почувши мелодію, потрібно було назвати пісню, а в кінці одну з них заспівати (Будинок культури), «Стрибунець» - спортивне змагання зі стрибків через скакалку (дитячий майданчик), «Посмішка» - діти із зав’язаними очима зображували смайлик на заготовленому аркуші (територія школи), «Влучно в ціль» - влучні попадання в кільце (шкільний стадіон), «Перша допомога» - надання першої допомоги (лікарня), «Загадкова» - відгадування загадок (подвір’я школи), «Фінальна» - пошук скарбу (шкільний стадіон).

     Звичайно, гра-квест досягла кульмінації, коли діти знайшли СКАРБ – це справжній вибух радості.

     І не так важливо, що у потаємному пакунку: прохолодний напій, смачні бублики чи цукерки. Для дітей це – омріяна перемога.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Пришкільний табір (Гра-квест «Пошук скарбів» 2017 рік).