"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Прощання з Буквариком

      20 квітня 2018 року в учнів 1-А та 1- Б класу нашої школи відбулося свято Букваря, на якому дітки попрощалися зі своїм першим і головним підручником- Букварем. Першокласники відповідально і старанно готувалися до цього свята. Разом з класними керівниками Орловською В. М. , Чубенок С.Ю. та вихователем ГПД Дротянко Т. В. школярі підготували прекрасне сценічне дійство, яке розгорнулося перед гостями свята. Учні чудово декламували вірші, співали пісні, розігрували сценки, розгадували загадки. Діти показали свої акторські здібності, перевтілившись у героїв мультфільмів та казок, вразивши всіх присутніх яскравими костюмами.

      Першокласники показали, чому вони навчилися та представили веселу Абетку. У гості до дітей завітало багато гостей: Сорока, Чебурашка, царівна Несміяна, Скрипічний Ключ, Дюймовочка, Поштар Пєчкін, а також нові їх друзі: Читанка, Рідна мова. Не оминула свято і мудра Сова, якій першачки пообіцяли навчатись лише на «відмінно» і далі. 

       З привітальним словом до учнів звернувся директор школи Гамов О. Г., наголосивши на їх перших успіхах і перемогах.

      За свої досягнення першокласники отримали нагороди - свідоцтва про те, що вони вивчили чарівну книжку Буквар і навчилися читати.

      Святкове дійство, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими учнів, батьків, вчителів.

      Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своїми першими учителями Світланою Юрівною та Валентиною Миколаївною, які стали їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

       Бажаємо першокласникам успіхів та подальших перемог!

      Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Прощання з Буквариком (2018 рік).