"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Прощання четвертокласників із початковою школою

     31 травня — святковий день і для четвертокласників, бо вони закінчують навчання в початковій школі і переходять до 5-го класу. Також вони прощаються зі своїми першими вчителями: Демидьонок О.В. та Савченко Н.О.

     На урочистій лінійці випускники початкової школи випустили в небо голубів та повітряні кульки, загадавши бажання. Після свята Останнього дзвоника учні 4-х класів та їх батьки зібралися разом, щоб підвести підсумки навчання, згадати все найкраще, чому навчилися діти за чотири роки, що сформували в їх свідомості добрі наставники.

     В 4-Б класі випускний проходив на подвір’ї школи у нестандартній формі - квесту, який організувала Демидьонок Оксана Володимирівна. Незвичайно захоплююча та цікава гра вразила всіх гостей. Учасниками квесту стали не лише учні, а й їхні батьки. Ціль квесту полягала в отриманні букви на кожній із зупинок, потім утворити слово з цих літер. У квесті було 5 зупинок. Всі учасники рухалися по них за допомогою карти.

      На першій зупинці «Привітання» учні вітали своїх гостей зі святом танцем та віршем. Друга зупинка повернула учнів в дитинство, її назва «Назад у минуле». Тут учні співали та розповідали вірші. Після чого перейшли на третю зупинку, де учасниками стали саме батьки. Вчитель задавала питання у вигляді тестів, а батьки відповідали за допомогою карток «А,Б», зупинка «Кмітливі». Четверта та п’ята зупинка були присвячені батькам та першій вчительці відповідно. На цих зупинках учні дарували всім пісні, вірші. Після чого учні зібрали з букв та цифри словосполучення «4 клас». Попрощавшись з 4 класом, діти дали клятву п’ятикласника та подарували сюрприз для всіх присутніх у вигляді флешмобу.

       Після чого на всіх чекали приємні сюрпризи в класі від першої вчительки. Це був фільм «Назад у минуле…», а потім знайомство з класним керівником вже 5-Б класу. Нею буде Біньковська Олена Сергіївна. По закінченню свята всі учні були нагороджені дипломами про закінчення початкової школи.

       Учні 4-А класу разом із класним керівником зібрались у своїй затишній і такій рідній класній кімнаті, де вони навчалися, гралися, займались творчістю, разом проводили свята.

       Учні підготували для батьків концертну програму: співали пісні, проводили цікаві конкурси, дарували батькам пам'ятні подарунки за підтримку в навчанні. Найзворушливішим моментом було перегляд відеопрезентації “4 роки разом”.

       На згадку випускники отримали дипломи про закінчення початкової школи та фото на згадку разом із вчителькою та батьками на подвір'ї школи.

       Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Прощання четвертокласників із початковою школою (2019 рік).

       Більше можна переглянути у відео Назад у минуле... Випуск 2019.