"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Профорієнтаційна зустріч

        Вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше – перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним впевнено йти. Бо тільки сама людина може визначитися, до чого в неї більший хист, до чого вона відчуває покликання. Кожен розуміє, що йому легше «дається» і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше – не схибити.

        18 березня до нашої школи завітала колишня учениця , студентка ІІ курсу Дніпровського базового медичного коледжу, Гринь Єлизавета. Вона повідомила, що Дніпровський базовий медичний коледж-вищий навчальний заклад І рівня акредитації здійснює підготовку молодших спеціалістів за держзамовленням та на договірній основі на базі повної середньої загальної освіти (11 класів) та базової загальної середньої освіти ( 9 класів) за спеціальностями: лікувальна справа - фельдшер, акушерська справа - акушерка, сестринська справа - сестра медична..

      В Дніпровському базовому медичному коледжі розроблено модель підготовки конкурентноспроможних фахівців, яка включає  формування особистості, високої компетентності шляхом впровадження новітніх технологій навчання.

         Пріорітетними  напрямками навчально-виховного процесу в Дніпровському базовому медичному коледжі є застосування технологій інтерактивного навчання; використання інформаційно-комунікативних технологій (інтернет, Web-сайт, телемедицина, комп’ютерні навчально тренувальні посібники, електронні навчально-методичні посібники, віртуальні лабораторні роботи); покращення якості медичної допомоги населенню України; сприяння ефективному використанню кадрових ресурсів у галузі охорони здоров’я; активізація профілактичної діяльності, формування принципів здорового способу життя та зміцнення здоров’я нації.

         Дякуємо, Єлизаветі, за цікаву та пізнавальну розповідь, бажаємо успіхів у навчанні.

        Більше інформації про навчальний заклад за посиланням Дніпровський базовий медичний коледж.