"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Профорієнтаційна зустріч

        Час швидко минає, і наші випускники стануть перед вибором свого професійного майбутнього. Тому дуже корисно пізнавати світ професій і мати орієнтир щодо самовизначення у житті.

         22 лютого 2019 року для учнів 9-11 класів була проведена профорієнтаційна зустріч з працівником ОВК №88, інспектором відділу СВ та ПР (соціально-психологічна робота), Безштанківською Катериною Олегівною  та курсантом 4-го курсу Академії державної пенітенціарної служби Харламовим Євгенієм Борисовичем.

         Під час зустрічі учні дізналися про умови вступу до Академії, навчальні дисципліни, порядок і правила життя в казармі, організацію і проведення самопідготовки, про можливість самореалізації у спорті, мистецтві, науках. Школярі переглянули цікавий відеоролик – презентацію навчального закладу, а також отримали інформацію про престижність і майбутні перспективи роботи у пенітеціарній службі.

         По закінченню зустрічі бажаючі мали змогу задати питання, які виникли під час співбесіди, і отримали повні, розгорнуті відповіді із конкретними деталями.

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Профорієнтаційна зустріч (2019 рік).