"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Пісенні вітання від колективу «Червона калина»

     Весна - це пробудження і любов. Все навколо прокидається, дерева одягаються в зелені шати, і на душі стає тепліше і радісніше. Весна - це відчуття новизни у всьому, що нас оточує. Вона пахне свіжістю і квітами. Весна - це прекрасна пора року, коли люди радіють життю.

     4 березня 2019 року зразковий фольклорний колектив «Червона калина» разом зі своїм керівником Собко Ольгою Дмитрівною відвідали  територіальний реабілітаційний центр в місті Оріхів з вітальною концертною програмою.  Пісенні вітання були присвячені весні та святу 8 березня.

     Учасниками  колективу «Червона калина» є учні нашого навчального закладу: Старіченко Христина учениця 4-Б класу, Квашина Катерина учениця 7-Б класу, учні 7-А класу – Бут Ксенія та Грицаненко Вікторія, учні 8-го класу Аніщенко Олег та Васильченко Даріна, учні 9 класу – Воронін Андрій та Гуза Єлизавета, учениця 11 класу Сморода Анастасія.

    Дітям-вихованцям реабілітаційного центру та присутнім на святі мамам виступ дуже сподобався, вони подякували колективу за подаровані враження та  емоції.