"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Оновлення спортивно-матеріальної бази школи

         Позакласна робота з фізичної культури сприяє зміцненню здоров'я, гармонійному розвитку, загартовуванню молодого організму, різнобічному фізичному розвитку учнів.

         Батьками учнів школи на загальношкільних батьківських зборах було поставлено питання про розширення мережі позакласної спортивно-масової роботи для учнів школи, у тому числі відродження роботи секції дзюдо на базі трьох різновікових груп.

         Адміністрацією закладу було прийняте рішення про виділення приміщення для занять, проведено роботу по його ремонту та запрошено фахівця з даного виду спорту. З 24 січня 2019 року робота секції дзюдо буде здійснюватись в оновленому приміщенні у трьох вікових групах (2-4, 5-7, 8-11 класи).

         Допомогу у проведенні ремонтних робіт надали генеральний директор ТОВ «Мала Токмачка» Курман С.І., сільська рада, ОВК №88, батьки учнів. ТОВ «Мала Токмачка» виділило матеріали, фахівців, які провели вирівнювання підлоги загальною площею 230.6 м2, двошарове покриття стін штукатуркою загальною площею 510 м2, повністтю замінено систему електроосвітлення (встановлено 34 світильники, заміненно 120 погонних метрів електричного кабелю змонтованого у спеціальних електротехнічних каналах). Роботи виконані на загальну суму більше 250 тисяч гривен.

         Сільська рада виділила кошти для придбання лінолеуму та кахельної плитки на загальну суму 40 тисяч 433 гривні. За кошти сільської ради проводиться оплата роботи тренера.

         Федерація дзюдо в Запорізькій області передала у безоплатну оренду килимове покриття (60 татамі) загальною площею 75 м2.

         ОВК№88 виготовила кульозахисне обладнання, бар’єри для стрільби з пневматичної зброї.

         Приміщення за основним призначенням використовується як борцовська зала, стрілецький тир для пневматичної зброї та укриття на випадок надзвичайних ситуацій.

        Така допомога від  підприємств села, владних структур надається нашому навчальному закладу  вже не вперше. Виносимо щиру подяку генеральному директору ТОВ «Мала Токмачка» Курману С.І., голові сільської ради Малахатка А.М. та начальнику ОВК№ 88 Чорному В.І. за небайдужість та підтримку!

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Оновлення спортивно-матеріальної бази школи (2019 рік).