"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Обласна спартакіада «Сильна нація – могутня країна»

      З метою залучення юнаків та дівчат  до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації  активного та змістовного дозвілля у м. Приморськ на б/в «Радуга»  з 10 по 12 червня 2019 року була проведена обласна спартакіада серед регіональних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» під гаслом «Сильна нація – могутня країна».

     11 команд змагалися з пляжного тенісу, паркового волейболу, дартсу та естафеті  «Смуга перешкод». Приємно, що цього року в обласній спартакіаді  взяли участь і учні нашої школи: Васильченко Владислав, Чучко Артем, Васільченко Даріна, Химич Наталя. Наша команда виступила під керівництвом Васильченко Лілії Іванівни. Це чудова нагода позмагатися, проявити себе, добре провести час та насолодитися перебуванням на узбережжі Азовського моря.

     Подолавши всі випробування учасники мали змогу купатися в морі, вдосконалювати свої навички в спортивних іграх, спілкуватися, насолоджуватися морським краєвидом.

      Ці дні у м. Приморськ принесли усім цікаві враження, неповторні емоції, приємні знайомства, незабутні спогади, а головне - новий досвід участі у спортивних змаганнях, спілкуванні з однолітками.

     Фоторепортаж можна переглянути  у фотоальбомі Обласна спартакіада «Сильна нація – могутня країна» (2019 рік).