"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Нові літературні прем’єри

         Як добре, що ми маємо змогу знайомитися із періодичних видань з новинками літератури. Так чудовим сюрпризом, а саме прем’єрою нових казок, стали випуски журналу «Левчик» для молодших школярів. Перший номер познайомив своїх читачів із казкою Жанни Руденко «Михасик і зимові казки», яка розповідає про своєрідний книжковий бал, що спонукає до роздумів не тільки про веселощі та радість, але й викликає бажання до серйозних роздумів про життя.

         В другому номері «Левчика» відбулась прем’єра-знайомство ще з однією казкою Жанни Руденко, яка називається «Червоні чобітки». Її головна героїня Оксана – наречена майстра-взуттєвика, яка виграла танцювальний конкурс не лише завдяки червоним чобіткам, але й своїй життєвій мудрості, відвертості, доброті. Саме цьому і вчить ця казка своїх читачів.

         Лютневий випуск журналу «Однокласник» знайомить своїх пошановувачів з Наталією Матолінець, яка отримала у 2017 році другу прємію в конкурсі «Коронація слова» за роман «Гессі». Головна героїня – 15-річна дівчинка Гестія, котра шукає своє місце у світі. Гестії близький світ «Прекрасної епохи». Дівчина щиро бажає всім навколо щастя, але зробити це непросто, а розібратися в собі – ще важче.