"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Навчальна практика ( Допитливий перший клас)

     Мистецтво - одна з форм суспільної свідомості, складова частина духовної культури людства, специфічна сфера практично-духовного освоєння світу. Мистецтво надає крила і відносить митця далеко-далеко в світ творчості.

     Так, 4 червня 2019 року, учні-першокласники разом зі своїм вчителем Величко Іриною Миколаївною відвідали майстер-клас, який провела для них Головаха Юлія Юріївна. Під час майстер-класу учні мали можливість бути в ролі митців, скульпторів, художників, а саме виготовили чарівну квіточку пальцями із пластиліну на картоні. У кожну пелюсточку діти вкладали свою любов та душу, адже виготовляли вони чарівні квіточки для найдорожчої їх серцю людини — мами.

    Також цього ж дня першокласники відвідали цех ТОВ “Мала Токмачка” по випічці хлібобулочних виробів, де радо зустріла їх пекар Чємєрєва Лідія Миколаївна. Вона розповіла про процес виготовлення різної хлібної продукції, показала прилади, в яких готується тісто та випікається продукція, яка потім готова до продажу. Учні мали змогу подивитись та потримати в руках форми для випічки хлібу, пасок та інших виробів. Наприкінці усі охочі поставили запитання, які їх цікавлять, та отримали від Лідії Миколаївни цілком зрозумілі відповіді.

    День вийшов насичений екскурсіями та творчими заняттями. Усі залишились в гарному, піднесеному настрої.

    Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Навчальна практика ( Допитливий перший клас) (2019 рік).