"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Настільний теніс

     Настільний теніс – гра яка тренує на лише тіло але й мозок. Дехто вважає гру в настільний теніс просто відпочинком. Але це далеко не так.

     Нещодавно в нашій школі було встановлено два столи для гри в настільний теніс. Тепер кожної перерви та у позаурочний час старші учні нашої школи збираються разом для того, аби повболівати за своїх однокласників та друзів. Гра в настільний теніс захопила всіх учнів, бо грають в неї не лише хлопці, а й дівчата влаштовуючи міні турніри.

     Встановлення тенісних столів, обладнання для гри в теніс було здійснено за пропозицією учнів 9 класу, висловленою на загальношкільних учнівських зборах.

     Настільний теніс сміливо можна назвати спортом для мозку. Підчас гри людина багато рухаєтесь використовуючи все тіло, тренуєте очі, покращуєте координацію рук та ніг, Всі  ділянки  мозку задіяні і працюють, так як, ви плануєте стратегію гри, тактику, та відстежуєте м’ячі і удари. Цей вид спорту не є травматичним. Настільний теніс, одночасно, є другим за популярністю масовим спортом  і наймолодшим з основних видів спорту в світі.

     Для того щоб почати грати самому в настільний теніс слід в першу чергу цього захотіти.

     Детальніше про правила гри в настільний теніс ви дізнаєтесь на сайті «Федерації настільного тенісу в Україні».

     Про дозвілля учнів на парервах  та позаурочний час ви можете дізнатися переглянувши новини нашого сайту: "Особиста першість змагань з шашок", "Шашковий турнір".