"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Мрії збуваються у новорічні свята

          В сучасному світі мистецтво цирку – невід’ємна частина духовного та культурного розвитку суспільства України. Цирк об’єднує, возвеличує та надихає вірою в надможливе. Циркове мистецтво користується величезною популярністю у дітвори, а артисти цирку та їх вихованці піднімають настрій не лише малим, а й дорослим глядачам.

         19 грудня, з нагоди Дня Святого Миколая,  26 учнів пільгової категорії нашої школи відвідали циркову виставу «Цирк на воді Вотерленд». Цирк на воді – це не просто циркова програма! Це чудовий водоспад яскравих емоцій, в який учні занурились з головою! Складні, дуже небезпечні циркові номери, красиві дизайнерські яскраві костюми, феєричне шоу з виступом циркових артистів міжнародного класу!  

         У чарівній країні Вотерленд учні потрапили на справжній піратський корабель. Подорожуючи ним, вони зустрілись із чарівними русалками, дресированими тваринами: алігатором, дикобразом, пітонами, пеліканами, собаками, морськими котиками, великим ведмедем, дресированими мавпами. Гімнасти підкорили дитячі серця своїми незабутніми польотами під купол цирку.

         Вражаючим, феєричним, величним було водяне шоу з переливами новорічних  святкових  вогнів. На цирковій сцені зірки, які відбивались у воді, розказали дивовижну історію кохання між небом і землею.

         Наприкінці циркової вистави діти разом покликали Святого Миколая, який побажав усім успіхів у навчанні, здійснення заповітних мрій, здоров’я, наснаги, перемог  та подарував глядачам чарівну зелену красуню.

 Учні отримали масу задоволення та гарний піднесений настрій.
         Фоторепортаж можна переглянути: Мрії збуваються у новорічні свята  (2018 рік).