"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Молоде поповнення вчительського колективу

   Шлях учителя від молодого спеціаліста до майстра непростий. Багато в чому він залежить від особистісних якостей та професійних знань, отриманих у виші. Та чи не найважливіші на цьому шляху — перші кроки професійного досвіду, умови роботи, колектив і підтримка колег.

   Учитель - найвище звання, яке існує в суспільстві. Людина починається з матері, з учителем вона продовжується. Будь-яка професія передбачає постійну роботу над собою задля безпосереднього росту як фахівця. Професія педагога окрім цього вимагає самовдосконалення особистості вчителя. При всьому розмаїтті методів навчання й виховання особистість педагога була і залишається його головним інструментом.

   У 2017 році шкільний педагогічний колектив нашої школи поповнили ще двоє молодих педагогів – Супрун Альона Вікторівна та Домбровський Віктор Миколайович.

   Супрун Альона Вікторівна – вчитель інформатики, випускниця КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.»  2005 року. З 2005 по 2009 рік навчалась у Запоріькому педагогічному коледжі, здобувши спеціальність  вчителя інформатики початкової школи. Зараз продовжує навчання у Запорізькому національному університеті. Вимоглива,  але справедлива і мудра, оптимістична, жвава людина. Альона Вікторівна вважає, що праця педагога – це щоденна підготовка вчителя до уроків, підбір цікавого матеріалу, зацікавленість своїм предметом, додаткові знання та головне вміння  легко та якісно донести їх до дітей.

   Домбровський Віктор Миколайович -  вчитель історії, випускник КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.»  2012 року.  З 2012 по 2017 рік  навчався в Запорізькому національному університеті, здобувши спеціальність викладач історії. Віктор Миколайович – розумний, яскравий, творчий, усміхнений, працьовитий.  Вважає, що основне  покликання вчителя – це прагнення душі до саморозвитку, самовдосконалення, реалізації нелегкої місії на Землі.

   Також, у 2017 році у нашій школі з 04.09.2017 по 23.09.2017 виробничу педагогічну практику проходить Троян Євген Дмитрійович, випускник  КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.»  2014 року, студент 4 курсу, біологічного факультету Запорізького національного університету.

   Успіхів вам молоді колеги, професійного становлення і зростання.