"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Малі олімпійські ігри»

       5 квітня 2018 року у спортивній залі школи відбулися спортивні змагання під назвою «Малі олімпійські ігри», які є одним з етапів гри-подорожі для молодших школярів.  

      Команди 2-4 класів взяли активну участь у спортивних конкурсах, а саме: «Передача естафетної палиці», «Ведення та передача м’яча», «Влучний стрілець», «М’яч між грудей», «Хокей», «Не загуби рибку», «Пінгвіни з м’ячем». До складу команди увійшли як хлопці, так і дівчата, вони завзято боролися у різноманітних конкурсах на спритність, швидкість та влучність.

      Протягом змагань фортуна неодноразово переходила на бік різних команд. Зрештою,  перемогу виборола команда 4 класу (класний керівник Величко І.М.), ІІ місце посіла команда 3-Б класу (класний керівник Демидьонок О.В), ІІІ місце посіли учні 3-А класу (класний керівник Савченко Н.О.) та ІV місце посіли наймолодші учасники гри-подорожі учні 2 класу (класний керівник Остряниця О.Д.).

      Спортивні змагання було проведено вчителями фізичної культури Квашиною М.А. та Сапко С.В. за сприяння ради шкільного фізкультурного клубу «Гарт» 

      Вітаємо команди та бажаємо наступних перемог.

      Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі «Малі олімпійські ігри» (2018 рік).