"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Квіткова релаксація

     «Травка зеленіє, пташечка співа, Сонечко так гріє - і кругом краса…»

    Впродовж  дня, щоб відновитися силами, за законами медицини, необхідно змінити рід діяльності. І так добре, що наші душі  мають талант сприймати красу оточуючого нас світу.

     Вже який рік поспіль квітучі клумби шкільного подвір’я майорять пишністю та яскравістю цариці квітів – трояндами. Яких тут сортів і кущів не побачиш: від Глорії, Подвійної насолоди і до …

     Ці чарівниці здатні творити чудеса: своїми п’янкими, медовими, мускатними пахощами та  розмаїттям різнокольрового забарвлення бутонів наповнюють душу і мозок ніби «ліками», що змушує розслабитися, поринути у романтику, пригадати найприємніші миттєвості життя і забути про негаразди, напруження та якісь недоліки.

     Навіть великий філософ Конфуцій оспівував троянду і поклонявся їй як божественній квітці. У  ператорских садах Китаю росте величезна кількість рожевих кущів, а в імператорській бібліотеці зберігаються 500 томів, повністю присвячених тільки троянді.

    Учні, працівники школи створили цю красу на території школи, даруючи собі і односельцям хвилини відпочинку і релаксації.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Квіткова релаксація (2015 рік)".