"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Крок до знань

      Ще яскраво світить сонечко і лагідними промінчиками ніжно торкається наших облич, майорять троянди і айстри, червоніє калина, а символ нашої освітньої родини - грушина - вже радо запрошує  дітлахів до Країни знань.

       Початок нового  навчального  року — це особлива подія! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання  невідомого  і   цікавого.  Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також  і  для  випускників,  адже для  маленьких  – все буде нове, а  для випускників -  це рік перед подорожжю в нове доросле життя.

      В одному із мальовничих куточків міста Запоріжжя відбулася зустріч - знайомство  із першокласниками Малотокмачанської гімназії Малотокмачанської сільської ради. Цей день був  яскравим, емоційно насиченим та зворушливим для наших маленьких друзів, адже для них все вперше: перша вчителька, перший дзвінок, перша книжка...

     Лунали звуки красивої музики та теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись,  відгукувалося на заклик першого дзвоника, який із рук в руки передавала перша вчителька Горячковська Наталія Олександрівна. Першокласники дуже гарні діти: енергійні, емоційні, завзяті, радо читали вірші, відповідали на запитання, представляли себе. 

        Під час зустрічі лунали слова привітання від директора гімназії Гамова Олександра Григоровича, першої вчительки Горячковської Наталії Олександрівни, представниці батьківського комітету 1 - го класу Гнусіної Олени Миколаївни та заступника директора з виховної роботи Суставової Наталі Вікторівни. 

        Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

    Любі першокласники, бажаємо вам бути старанними і слухняними. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен день, кожен крок. Ви, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні для будівництва держави. Батькам наших першокласників особливі вітання. Міцно тримайте за руку своїх малюків, допоможіть їм піднятися першими сходинками у світ знань.

     Дорогі 11-класники! Цей навчальний рік стане особливим  у вашому житті. Та нехай він буде яскравим і незабутнім, а головне мирним!Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. 

    Шановні батьки! Вже зовсім скоро ваші діти своєю працею прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. На цьому шляху будьте для своїх дітей головною підтримкою і просто любіть їх. 

    Шановні педагоги! З нагоди Дня знань прийміть  найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець. Цей рік буде нелегким, але  впевнені – ми разом подолаємо усі виклики. Будьмо всі разом : учні, вчителі, батьки , бо лише в єдності наша сила!

    Затамувавши подих, усі чекають розвиту подій. Триває наша боротьба за незалежність. Ми - народ світла і сонця! Сьогодні кожен робить свою справу. Наш фронт – це навчання. Навчатися – заради перемоги! Думати про мир і своїми справами наближати його - це головний наш обов'язок! Україна переможе! Слава Україні!

    Переглянути фотоальбом можна за посиланням Крок  до знань (2023)