"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Інавгурація президента України

     20 травня 2019 року у Києві під час урочистого засідання Верховної Ради новообраний Президент України Володимир Олександрович Зеленський склав присягу як Глава держави. Клятву він проголосив, поклавши руку на Конституцію України та Пересопницьке Євангеліє.

     Президентське посвідчення Володимиру Олександровичу вручила Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук. Також він отримав символи президентської влади – штандарт, знак, гербову печатку та булаву.

     На церемонії інавгурації були присутні колишні президенти України – Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Петро Порошенко, екс-голови Верховної Ради, представники органів державної влади, міський голова Києва Віталій Кличко, представники церков та іноземні гості. Також церемонію відвідали представники НАТО та Європейського Союзу.

     Учні та вчителі школи мали можливість переглянути пряму трансляцію, а пізніше і відеозапис інавгурації Володимира Зеленського в президенти України.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Інавгурація президента України (2019 рік).

    Відеозапис інавгурації президента можна переглянути за посиланням  Інавгурація президента України Володимира Зеленського