"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Ігрові перерви

     Осінь– чарівна пора року для дітей, адже вони, як ніхто інший, уміють помічати зміни в природі. Щоб зробити цей час для учнів ще цікавішим, можна пограти у різноманітні рухливі ігри на свіжому повітрі.

     12 жовтня на виховній годині класні керівники молодших класів разом із вихователями груп продовженого дня  на шкільному подвір’ї поділились досвідом з іншими школярами у проведенні рухливих ігор на свіжому повітрі.

     Кожен клас  представив гру, яка найбільше подобається їхньому класу. Учні 1 класу поділились цікавою грою на увагу, що має назву «Їстівне, не їстівне». Учні 2-А класу поділились своїм теплом та гарним настроєм, представивши  гру під назвою «Доторк».  2-Б клас продемонстрував гру, в яку грали справжні  козаки на Січі, під назвою «Голуби чи голубці».  Перетворились на маленьких стоніжок учні 4-А класу, презентувавши гру «Стоніжка». Правилами гри на увагу поділились також учні 4-Б класу та показали як грати в гру під назвою «Вода, суша».

     За допомогою рухливих ігор на свіжому повітрі можна не лише принести масу радості школярам, але ще й пробудити в них інтерес до природи, а також розвинути їх спритність, швидкість реакції, уміння співпрацювати з іншими дітьми.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Ігрові перерви (2018 рік).