"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Хай вам щастить, випускники!

          Ось нарешті прийшов той очікуваний день, про який мріє кожен школяр, день випускного вечора. Це свято повинне запам'ятатися назавжди. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний...

          26 червня вся дружна шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора в КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.».  Подвір'я школи майорить різнобарв'ям квітів та добрими і щирими посмішками.  Дівчата  у  гарних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески присутніх з’явились на шкільному подвір’ї. 

          Директор школи Гамов Олександр Григорович  звернувся з вітальними словами до випускників та вручив свідоцтва про здобуття повної загальної  середньої освіти. До вітань директора приєдналися народний депутат України, кандидат економічних наук Бандуров Володимир Володимирович, сільський голова Малахатка Анатолій Миколайович, директор сільського будинку культури Пасічник Марина Юріївна, батьки, родичі, друзі.

          Зворушливі і щирі слова-вітання прозвучали від першої вчительки Дротянко Тетяни Володимирівни та класного керівника Лісняк Юлії Володимирівни.

         Святковий подарунок для випускників підготували учасники художньої самодіяльності, виконавши «Східний танок».

          Слова вдячності звучали із вуст випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань, педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей, батьків, які завжди були поруч й підтримували своїх дітей. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі вихованців.        

       Випускники кружляють у прощальному вальсі, в якому поринають у спогади, мрії, сподівання, відчувають радість, смуток та світлу печаль... Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б’ється серце, а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята. 

         Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду  навчання у вузах чи інших закладах. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

        Неочікуваним для усіх присутніх наприкінці урочистої святкової лінійки був запальний флешмоб, підготовлений випускниками та їх друзями.
        Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

        Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі школи, котра дала вам путівку в життя.
        Щасливої вам дороги!

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Хай вам щастить, випускники! (2019 рік).