"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Гімназія провела у доросле життя своїх вихованців

      Отримання документа  про освіту  - це справді символічний перехід дитини в доросле життя. Закінчення навчання в гімназії  відноситься до тих подій, які відбуваються один раз в житті. 

      Звичайно,  випускники з радістю згадують ті чудові дні, коли вони тільки почали ходити до закладу освіти. Напевно, кожен пам’ятає і свою першу вчительку, і перше кохання, і перший високий бал  в щоденнику. Як же це все чудово! За роки навчання всі подорослішали. Не впізнати скромну сусідку по парті, адже  гарна  сукня та завиті локони перетворили її на принцесу. Ну, а хлопчиська, тепер вони, як ніколи готові здійснювати гідні подвиги. І ось нарешті прийшов той довгоочікуваний день,  про який мріє кожен учень – це день отримання документа про освіту. Ця  подія має запам’ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в гімназії, останній дзвінок... Попереду незвідана даль, а позаду – батьківський поріг та протоптана стежка до Країни знань...

       22 червня 2023   зібралися вчителі, батьки, родичі і друзі, та  32  вихованці закладу.  Юні, красиві, усміхнені - випускники раділи, що після всіх шкільних випробувань,  вони дочекалися цієї особливо пам'ятної миті свого життя. Одинадцятикласники отримали свідоцтва про закінчення загальної середньої освіти, а дев'ятикласники - свідоцтва про здобуття базової середньої освіти.

       Першим  привітав випускників директор гімназії Олександр Григорович Гамов, який вручив срібну медаль випускниці  Грицаненко Вікторії та свідоцтво з відзнакою дев'ятикласнику Коноваленку Микиті.

       Щирими і напутніми були виступи педагогів: Супрун Альони Вікторівни (класний керівник  9 кл.),  Величко Ірини Миколаївни (перша вчителька 9 кл.), Васильченко Лілії Іванівни (вч. заруб. літ.)

       Всі випускники дивляться на все, що навколо відбувається, вже дорослими очима. Вони вже не ті хлопчики та дівчатка, які колись йшли в перший клас, не знаючи чого їм чекати. Це вже цілком дорослі люди, які готові розвиватися та іти сміливо по життю. На цьому етапі вони вже починають замислюватися про кар’єру і про родину. Але цей день вони будуть згадувати як один з перших кроків у доросле життя.

        Дорогі випускники! 

      Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань. 

      Вітаємо вас, любі випускники!

      У добру путь!

     Фотоальбом можна переглянути за посиланням Гімназія провела у доросле життя своїх вихованців (2023 рік)