"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Добровільні помічники у нашій школі

     Сьогодні 5-го грудня – Міжнародний день волонтера.

     Волонтери – це люди, що весь час займаються тим, що дбають про благо суспільства. Волонтерство базується на основі добровільності, співчутті, розумінні потреб оточуючих людей, повазі до кожного. Весь свій вільний час добровольці (волонтери) займаються суспільною роботою, організують та приймають участь у різноманітних благодійних заходах. Також ці люди допомагають дітям, персоналу дитячих будинків, людям похилого віку, лікарням.

     Традиційно кожного року учні нашого навчального закладу беруть активну  участь у різноманітних благодійних ярмарках та акціях. Цей рік не став  виключенням. У школі було проведено традиційний продовольчий благодійний ярмарок. За рішенням учкому школи було вирішено, що виручені кошти розподілити таким чином: частину грошей направити на допомогу дітям-інвалідам та частину на подарунки вихованцям КЗ «Оріхівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради.

     Для наших школярів волонтер – це не просто робота, це спосіб життя. Волонтерська праця буде актуальною до того моменту, доки люди будуть потребувати допомоги та соціальної підтримки.

     Дякуємо всім за небайдужі сеця, розуміння та взаємопідтримку.

     Детальну інформацію можна переглянути за посиланням Благодійний продовольчий ярмарок.