"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День Європи у школі

     Травневі дні  багаті на державні, шкільні свята. В рамках проведення Дня  Європи в Запорізькій області, Оріхівському районі учнівська молодь школи долучилася до масових заходів з цієї нагоди.

    Ще напередодні, 14-15 травня, у середній ланці класів було проведено урок: «Україна – держава європейська», бесіда «Європейський союз та європейські горизонти України», година спілкування «Відкриваємо світ», представлено   експозицію з питань символіки, діяльності Європейського Союзу.

     20 травня  учні  8  класу  взяли  участь у районній  культурно-мистецькій акції  «Україна – це Європа», яка відбулася на площі Покровській при великому зібранні  молоді  -  учнів  шкіл міста, вихованців ДНЗ, жителів, гостей міста.

     Ми  споглядали парад вишиванок ( самі також були вбрані у них), ходу «Рушник єдності», флешмоб «Майдан”S», слухали українські народні та сучасні пісні, пісні народів світу, виступи  дитячих  танцювальних колективів районного Будинку культури. На площі були облаштовані виставки майстрів народних виробів, де бажаючі могли  придбати уподобану річ, одержати майстер – клас.

     Настрій у присутніх був піднесений, хоча майже літня полуденна спека та робочий ритм міста порушували гармонію святкового заходу.

     Фоторепортаж ви зможете переглянути у фотоальбомі "День Європи (2015 рік)".