"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День працівників освіти

        Зпоміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 

         У п’ятницю 5 жовтня у сількому будинку культури учнями школи та працівниками сільського будинку культури було організовано святковий концерт, на якому  привітали усіх  працівників освіти громади з  професійним святом - Днем працівника освіти та Міжнародним Днем вчителя.

         У великому залі зібрався весь педагогічний коллектив школи, вчителі-песніонери сіл Мала Токмачка та  Білогір’я, працівники дитячого садочка «Казка», яким були вручені вітальні листівки, а учні разом із працівниками будинку культури підготували чудовий концерт, що майорів веселими сценки, піснями, таночками. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. 

         Працівників школи з професійним святом привітали сільський голова села Мала Токмачка Малахатка А. М та начальник відділу охорони здоров'я, освіти, культури молоді та спорту Малотокмачанської об’єднаної територіальної громади Московка О. А. Працівники освіти отримали почесні подяки від народного депутата Бандурова В.В. (Суставова Н.В., Рябуха Л.В.) та від відділу охорони здоров'я, освіти, культури молоді та спорту Малотокмачанської об’єднаної територіальної громади (Біньковська О.С., Іщенко О.М., Супрун А.В., Іващенко С.М.) за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника освіти.

         5 жовтня особливий день у житті нашого директора . У цей  день від зустрів свою шестидесяту осінь. З нагоди ювілею голова Оріхівської районної ради Дудніченко К.В. вручила Олександу Григоровичу відзнаку Запорізької обласної ради - орден «За заслуги перед запорізьким краєм» ІІІ ступеня, а сільський голова Малахатка А.М оголосив рішення виконавчого комітету про  присвоєння Олександру Григоровичу звання «Почесний громадянин села Мала Токмачка».

         Шановні вчителі!

        Щиро вітаємо Вас із Вашим професійним святом – Днем працівників освіти! Бажаємо Вам міцного здоров'я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою.Висловлюємо Вам сердечну вдячність за вашу нелегку, але дуже почесну працю, а найголовніше, за ваше ставлення до неї з любов’ю і творчою віддачею. Зичимо вам здоров'я, невичерпних творчих сил, щастя і натхнення!

         Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: День працівника освіти (2018 рік).