"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чарівна зимова казка на шкільному подвір’ї

          Чарівниця-зима — чудова, найдивовижніша пора. В цей час всюди, куди потрапляє погляд, ввижаються казкові фігури зі снігу. Навколо так гарно, що це важко висловити! Всі дерева вкриті снігом, немов білим пухнастим хутром. Сховавшись під білу ковдру, природа, немов у казці, занурюється в довгий, глибокий сон. Взимку створюється відчуття казковості та хочеться вірити в надзвичайні сили. І зима доводить це нам. Всі навколо радіють зимі, нехай навіть це і найхолодніша пора року. 

          Не оминула зима і нашої шкільної оселі. Немов у казці школа увібралась в прекрасне біле хутро, білі шапочки, вона радісно виблискує на сонці і  зачаровує всіх своєю красою. Дивишся і не впізнаєш, бо сьогодні вона надзвичайно красива.  

          На шкільному подвір’ї відбуваються справжні дива. Зима заворожила кожне деревце: зелені ялинки сяють сріблом, білокорі берези іскряться кришталем. Все-все запорошено снігом, тільки пташки носяться над засніженими кущами в пошуках гостинців від дітлахів в розвішаних годівничках. 

          З самого ранку до школи поспішали щасливі, усміхнені учні. Вони завзято стрибали по білому снігу, грали в сніжки, виготовляли сніговиків, раділи чудовому зимовому дню.

         Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Чарівна зимова казка на шкільному подвір’ї (2018 рік).