"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чарівна весна на шкільному подвір’ї

     Після суворої, холодної зими прийшла сонячна і тепла весна. Прокинулася вся земля і зацвіли перші проліски. Почала з’являтися перша зелененька травичка, почали розквітати тендітні квіти і вся земля стала теплою і лагідною. На деревах почали з’являтися квіточки.

     Не оминула така чарівна пора року і наше шкільне подвір’я. Воно дуже красиве та затишне. Справжньою його прикрасою є шкільна берегиня – груша. З її цвітінням все навкруги змінюється. В повітрі відчувається тонкий живий аромат, який сприяє відчуттю новизни не тільки в природі, а й у нашому житті.  Дивний аромат квітучої природи доповнюється переливами шкільного фонтану. Зелена трава, запах конвалій, бузку піднімають настрій, наповнюють кожного енергією новизни, позитиву. Хто захоче посидіти в затишку після уроків чи на перервах, той зможе присісти на зручні лавки та насолодитися красою квітучого шкільного подвір’я.

     Перші сонячні промінчики оживили не тільки діток, вчителів, але й перші паростки квітів на клумбі, що віщують прихід весни.

     Учні школи разом з техперсоналом старанно прибрали територію шкільного подвір’я, парку, клумб, шкільного спортивного майданчику. Всі працювали натхненно, організовано, дружно та весело, тому спільна праця й дала позитивний результат. Все навкруги засяяло чистотою, розмаїттям весняних фарб, затишком та красою…

     Ось який вигляд має наше шкільне подвір’я з приходом весни Чарівна весна на шкільному подвір’ї (2019 рік).