"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Це просто те, що я не можу не робити»

     Талант – це крила. Якщо вони є, ти злітаєш. Якщо немає, то лиш марно махаєш руками. Проте талант – хистка річ. Він вимагає постійної праці, вдосконалення, бережливого до себе ставлення.

     Дивишся на талановитих людей, і одразу розумієш, що немає межі можливостей  людини, і що кожен сам створює себе самого. Якщо ми хочемо чогось досягти, то доведеться докласти багато  зусиль.

     Фраза "я – художник, я так бачу" набуває приємного відтінку, коли в руках тримаєш не власний портрет, а цілий витвір мистецтва.

     Талановитою, здібною й творчою натурою є учениця нашої школи, одинадцятикласниця – Сморода Анастасія. Головним своїм талантом вона вважає створення малюнків, а особливо цікавим в її роботі є не просто зображення портретів, а й передача внутрішнього світу своїх рідних, друзів, знайомих за допомогою звичайнісінького олівця.

     З Анастасією легко й приємно працювати. В майбутньому вона планує поєднати свою професію зі своїм захопленням, тому крок за кроком наполегливо долає сходинки до свого життєвого Олімпу.

     Бажаємо натхнення у створені прекрасного!

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі «Це просто те, що я не можу не робити» (2019 рік).