"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зустріч зі спортсменами-випускниками школи

      Спорт - це запорука успіху, краси та здоров’я, а також запорука вдалого початку дня. Для того аби жити у ритмі, невпинно прагнути до нових звершень та перемог - просто необхідно мати справу зі спортом. Він дисциплінує, навчає командній роботі та сприяє новим знайомствам і дружбі.

      15 вересня 2017 р. в межах проведення Олімпійського тижня у школі відбулись зустрічі зі спортсменами-випускниками школи, багато з яких є срібними та бронзовими призерами чемпіонатів, конкурсів, змагань : Пасічником Сергієм Васильовичем, Савченком Костянтином Сергійовичем, Васильченком Анатолієм Сергійовичем, Васильченком Вадимом Петровичем, Васильченком Сергієм Анатолійовичем та їх тренером Ібраімовим Володимиром Сулеймановичем.

      Під час зустрічі спортсмени-випускники розповіли учням про свої перші кроки у спортивному житті, перемоги та нагороди. Учні з великою цікавістю розглядали грамоти, дипломи, медалі, кубки, які принесли показати спортсмени.

      Як говорив Пасічник Сергій Васильович, що спортом потрібно займатися, адже це дає можливість зміцнити своє здоров’я, значно розширити свій кругозір, відвідати багато країн та завести цікаві знайомства.

     30 вересня на запрошення спортсменів-випусників школи учні відвідають з екскурсією спортивний клуб «Тонус» (м. Запоріжжя).

     Учні залишились переповнені яскравими враженнями та чудовими емоціями. Цей день запам’ятається усім надовго. Ми, у свою чергу, будемо старатися, щоб такі заходи відбувалися у нашій школі якомога частіше.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Зустріч зі спортсменами-випускниками школи (2017 рік).