"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зі святом шановні захисники України!

     14 жовтня - особливе свято для кожного українця. Саме в цей день мільйони наших співвітчизників святкують День захисника України, День козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці.

     Всі три свята невідривно пов'язані один з одним і відображають основні моменти в історії України та її народу. Богородиця - заступниця козаків, а ті ініціатори української військової справи і приклад мудрості і честі для сучасних українських військових.

     Свято українських захисників присвячене всім воїнам, які боролися за батьківщину або служили в рядах української армії.

     На даний момент наша країна переживає складні часи. На території України ведуться воєнні дії, які пов’язані з проведенням антитерористичної операції в Луганські та Донецькій областях.

      Наші односельчани, воїни-захисники, покинули рідні домівки аби в кожному домі панували спокій та злагода, а ми зростали під мирним небом. Вони продемонстрували, що в Україні відроджується справжній український дух. Завдяки таким воїнам ми зможемо зберегти цілісність нашої держави.

      Дорогі захисники України!

      Щиро вітаємо Вас з 14 жовтня - святом сили, мужності, доблесті і честі. У день захисників України від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!