"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

З Днем працівників освіти!

     З поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Які б політичні пристрасті не вирували в країні, куди б не закинула вас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

     Шановні колеги!

     Вітаємо Вас з професійним святом. Цього року ми зустрічаємо його у складних умовах, У ці часи ми чітко усвідомлюємо: знання – це сила. Сила – це перемога. Перемога – це наше майбутнє. Наше майбутнє – це Україна. Будемо твердо вірити у те, що подолаємо всі труднощі, впораємося з проблемами, вистоїмо і справимося з  завданнями, які стоять перед нами. І наступного року будемо святкувати своє свято, як і раніше,  у своїй рідній школі в оточенні своїх учнів. 
      Бажаємо Вам витримки, мудрості і терпіння. Нехай кожен день буде наповнений радістю і посмішками. Нехай Господь береже Вас від лиха, а доля простелить довгий яскравий рушник активних літ на педагогічній ниві у мирі, здоров’ї, любові, достатку! Творчих успіхів, дорогі колеги. 

     З повагою адміністрація Малотокмачаської гімназії.